Tenisi Converse All Star – Colectia 2017 / 2018

Vezi noua colectie de tenisi Converse pt femei si barbati

Tenisii Converse All Star sau Converse All Stars este numele de brand pentru o pereche de pantofi casual produs de Converse, care a fost o filială a Nike din 2003.

Design-ul Chuck Taylor All Star, adica Converse All Star a ramas in mare parte neschimbată de la introducerea sa. Tenisii Converse constau dintr-o portiune cusuta superior, un bombeu de obicei din cauciuc alb, si o talpa care este de obicei făcut din cauciuc maro. Desi Chuck Taylors sunt realizati din diverse materiale, cum ar fi pielea, versiunea originala si cea mai cunoscută a incaltamintei este realizat din panza de bumbac. Detaliul inovatoare a tenisilor initial a fost “garnitură vrac” de panza moale.

tenisi converse all star
Istoria tenisilor Tenisi Converse All Star

Tenisii Converse All Star au fost creati de catre Marquis Mills Converse in 1908, în Malden. In 1917, compania a proiectat celebrii tenisi All Star. Acestia a fost compusi din cauciuc si din panza si au fost proiectati pentru a fi un tenisi de elita pentru liga de baschet profesionist. In 1921, un jucator de baschet cu numele de Charles “Chuck” Taylor s-au alaturat unei echipe de baschet sponsorizat de Converse All Stars. Taylor pe langa ca a fost jucator de baschet, acesta preda in liceele si scolile din toata tara si in acelasi timp vindea, sau mai bine zis promova acesti tenisi. Tot Taylor, a adus imbunatatiri ale tenisilor Converse All Star. Ideile sale au adus tenisilor o flexibilitate sporita si deasemenea, a fost incorporat in tenisi, tot la ideea lui un plasture pentru a proteja glezna jucatorilor.

Daca v-am cam prezentat cate putin din istoria Converse All Star, vreau sa va prezint si cateva modele de tenisi Converse All Star atat pentru femei cat si pentru barbati si copii, care sunt garantat produse originale si pot fi cumparate si online din mall la cele mai mici preturi. Produsele sunt 100% Converse All Star, originale si de cea mai buna calitate!

 

WordPress Security