Ce rochite se poarta peste costumul de baie – Rochii de plaja 

Este evident ca in aceasta vara, articolele vestimentare de volum sunt la mare cautare, si din acest motiv rochita de plaja din voal este un produs fashion care nu are voie sa fie lipsita din garderoba estivala a femeilor. Chiar daca ne referim la un model ceva mai lung, pana aproape la nivelul gleznei sau doar la unul clasic , rochitele din voal sunt in masura sa aduca oricarei variante de tinute, un plus de volum, de multe ori sofisticat, cu ajutorul caruia nu cred ca aveti cum sa ramaneti nevazuta.

Indiferent de modelul ales, rochitele fac parte dintre hainele care un se pot lauda cu o croiala care sa fie destul de usor de realizat.Un asa model de fusta se recomanda a fi purtata de catre doamnele si domnisoarele care stiu ca au soldurile ceva mai inguste, in comparatie cu partea de sus a corpului, si nu este indicat sa fie adoptate in cadrul unei afisari de tinuta, de catre reprezentantele sexului frumos care detin sani ceva mai voluminosi si soldurile un pic mai plinute.

In ceea ce priveste o asa varianta de rochie, materialul din care acestea sunt realizate are o importante speciala, iar daca doriti sa va dau un exemplu in aceste sens, trebuie sa cunoasteti faptul ca tunica este mai usor de purtat decat o fusta lunga,vaporoasa din voal.

Aceasta tunica merge foarte bine peste costumul de baie la mare, atunci cand nu ne putem expune total la soare, sau cand suntem nevoite sa ne deplasam sa luam masa sau chiar sa iesim putin din zona de plaja . Dar trebuie sa fim foarte atente la ce costum de baie ne vom opri cu atentia, pentru ca sunt cateva modele care nu se potrivesc cu acest tip de fusta, aici incadrandu-se in general modelele dintr-o singura piese, mai ales daca acestea au si ceva material in plus.